We use cookies in this website. Read about them in our Политика за приватност. To disable them, configure your browser properly. If you keep using this website, you are accepting those.
OK

Добредојдовте во
Pension Limani

ви посакува добредојде во еден комплекс од 5 целосно
опремени соби што се наоѓаат на кејот на Амуљани.

Во текот на вашиот престој, пријателската и пријатната околина
ќе ве направи да се чувствувате како да сте дома.

Камера во живо од Pension Liman насочена кон кејот на Амуљани...

pension limani live camera ammouliani

Pension Limani Photos

Weather forecast from weather.gr